De Odaban Geschiedenis

Het Odaban verhaal is ongeveer 40 jaar gelden begonnen toen ik als jonge farmaceut een actrice hielp met een ernstig transpiratieprobleem. Na een hoop research en proefperioden van 6 maanden ontwikkelde ik uiteindelijk een samenstelling welke volledig haar transpiratieprobleem verhielp. De ontwikkeling van Odaban werd in Het Verenigd Koninkrijk gezien als een grote stap vooruit in de aanpak van hyperhidrosis. Verbazingwekkend verspreidde de naam Odaban zich over een hele hoop andere landen. Odaban werd al snel een Key woord bij hyperhidrose patiënten. Dermatologen, podotherapeuten, huisartsen en farmaceuten welke odaban hebben leren kennen zijn allen erg enthousiast geraakt door de goede resultaten. Veel professionals adviseren dan ook Odaban als eerste middels aan hun clienten.

 

Het is voor mij een van grote waarde dat ik veel hyperhidrose patiënten heb kunnen helpen en ik ben zeer dankbaar voor de vele reacties welke ik van gebruikers heb gehad in de loop der jaren. Toch is het voor mij nu tijd een stap terug te doen. Odaban is in al die jaren een echt familie bedrijf geweest waardoor we altijd op een betrouwbare en flexibele wijze service hebben kunnen verlenen. Ik ben blij dat ik ons bedrijf wordt voortgezet door mijn zoon Daniel en zijn partners. U kunt zeker onze high standard blijven vertrouwen.

Met mijn allerbeste wensen en veel dank aan al onze klanten voor het gestelde vertrouwen.

 

Jeff Bracey

 


Contact:

Indien u vragen heeft over Odaban van welke aard dan ook kunt u ons bereiken op kantooruren op 0031(0)164 620003 of stuur een email naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met uw vraag. Wij zullen u dan zeer spoedig contacteren.Webwinkel


Webwinkel

Gebruik onderstaande link om odaban producten online te bestellen